Cosmina Pasarin este o persoana care are planuri mari de viitor, insa nu si in momentul in care vine vorba de viata sa personala. Pentru ca are pretentii mari atunci cand vine vorba de un posibil iubit, bruneta nu vrea sa ia o decizie pripita, motiv pentru care nu se grabeste.

“Sunt mai atentă în locurile în care merg. Îmi place să călătoresc şi singură. E frumos să te bucuri de iubire atunci când călătoreşti. Dacă aş avea un iubit aş vrea să călătoresc alături de el. Mi-aș dori să întâlnesc o perioadă potrivită pentru mine… acum mă concentrez la mine.

Nu m-aș ocupa de nunta mea, ci de a altora.”, a declarat Cosmina Păsărin, la un post de televiziune, scrie spynews.ro. 

Citește și:

Chiar si asa, Cosmina Pasarin sustine ca si-a modificat planurile in privinta vietii personale si a inceput cursuri de organizator de nunti, activitate care ii ocupa tot timpul. Bruneta a declarat ca in ultima vrea s-a concentrat mai mult pe persoana ei si nu a simti nevoia sa intre intr-o relatie.

“În ultimele luni am făcut niște cursuri de wedding planner, mi-aș dori să mă ocup de organizarea nunților pe viitor. Am vizitat pentru prima oară Barcelona anul acesta, am mers în Barcelona de ziua mea. Eu am o viață foarte activă, dar mai puțin vizibilă, mă axez pe prezentările de evenimente. În acest an m-am concentrat mai mult pe pasiunile mele, în acest an.”, a mai spus Cosmina Pasarin.