evzmonden.ro Web analytics

Cosmina Dobrotă, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE despre Carmen Tănase: “E genul de partener care…”

Cosmina Dobrotă, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE despre Carmen Tănase: “E genul de partener care…”
Cosmina Dobrotă, MĂRTURISIRI EMOȚIONANTE despre Carmen Tănase: “E genul de partener care...”

Cosmina Dobrotă, îndrăgita actriță care o interpretează pe Katia în serialul difuzat de Antena 1, pe care fanii o mai pot urmări încă cinci episoade în producția “Fructul oprit”, a făcut mărturisiri emoționante despre colega ei de platou, Carmen Tănase. Actrița spune că munca alături de celebra actirță este o adevărată bucurie.

Cele două formează un cuplu de senzație în serial. Replicile savuroase și pline de umor au cucerit numeroși telespectatori, iar despre munca alături de Carmen Tănase, Cosmina are numai vorbe de laudă: “E bucurie să joci cu doamna Carmen Tănase! Așa se numește, bucurie! E genul de partener care te poartă în brațe, nu ai cum să greșești alături de ea. Are Katia replică, nu are, doamna Carmen Tănase face astfel încât să aibă!”, a mărturisit acesta, în cadrul unui interviu difuzat la emisiunea “Povești COOL”, de la postul de televiziune Happy Channel.

Cosmina a mărturisit că sunt mari diferențe între ea și personajul ei, recunoscând că a avut multe de învățat de pe seama acestei experiențe profesionale. “Este compoziție! Cosmina nu are nicio legătură cu Katia! Dacă vorbește cineva la telefon, lângă mine, nu pot să ascult ce vorbește persoana respectivă. Nu am năravul ăsta, să stau să ascult ce vorbesc alții! Dacă mă privește discuția, bine, răspund frumos, politicos, cum m-a educat pe mine mămica. Dacă nu am treabă, nu am treabă! Nici o legătură cu Katia! Construind acest personaj, am descoperit că uneori este bine să fii obraznic, să vezi cum te învață personajele cum să fii om, adică nu invers.”, a mai spus actrița.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X