}

Cosmetice vegane, ingrediente perfecte pentru frumuseţe

Cosmetice vegane, ingrediente perfecte pentru frumuseţe
Cosmetice vegane, ingrediente perfecte pentru frumuseţe
Autor:

Când vine vorba despre îngrijirea naturală a tenului, uleiurile esentiale devin ingrediente de nepretuit, ele sunt unul dintre darurile pe care Natura ni le face clipa de clipa.

Uleiurile naturale, non-grase, extrase din plante si ierburi, pot fi folosite cu succes pentru tonifiere, tratarea acneei, cicatricilor si petelor, reducerea ridurilor fine si semnelor de imbatranire, oferind tenului o stralucire sanatoasa si plina de viata. Presate la rece sub forma solida, dar la temperatura corpului se topesc lent, se absorb usor in piele si sunt recomandate pentru toate tipurile de ten, chiar si pentru bebelusi si femeile insarcinate si in special pentru tratamentul acneei.

„Folosim ingrediente organice sau naturale presate la rece si nerafinate, cum sunt untul de Shea, Cacao, Mango, uleiul de Cocos, Migdale, recunoscute pentru proprietatiile lor hidratante, regenerante si protectoare asupra pielii si uleiuri esentiale extrase din diverse parti ale anumitor plante (frunze, flori, seminte, fructe, radacini, muguri) care contin ingrediente active. Spre deosebire de chimicale, uleiurile esentiale nu se retin in organism, acestea nu lasa urme de toxine”, explica Mihaela Jarai, pentru Alma Natural.

ulei 2 ulei

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X