Coșmarul trăit de Anca Serea. Anca Serea este una dintre cele mai îndrăgite vedete TV,  ba chiar a fost desemnată eroină atunci când a devenit mamă pentru a șasea oară. Dar mulți nu știu că recent s-a confruntat cu probleme serioase, atât ea, cât și copii săi.

Coșmarul trăit de Anca Serea: E important să avem grijă de sănătatea noastră

“E important să avem grijă de sănătatea noastră! Pentru că am avut o perioadă mai delicată, am decis să vin, la început de an, la o serie de controale periodice”, a scris Anca Serea în mediul online.

Mai mult, vedeta a povestit prin ce probleme trecea cu cinci din cei șase copii ai săi, fiind bolnavi.

Greu, greu! Sunt convinsă că e doar o perioada…

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

“Situația la noi este așa: Sarah a fost prima din familie “atinsă” de această viroză: 39 cu 2 febră, dureri mari musculare, apetit scăzut, dureri de cap, gât și tuse. Apoi Leah: cu bronșiolită și tratament adecvat unui bebeluș de 5 luni, norocul nostru e că-i foarte cumințică și colaborează frumos, apoi Moise cu febra foarte mare 40,2 de dimineață, deși este pe antitermice, iar de două zile și David. Ava a făcut o formă ușoară de enterocolită, iar Noah #rezistă! Gânduri bune vouă, multă sănătate picilor și putere mămicilor! Greu, greu! Sunt convinsă că e doar o perioada, dar lipsa somnului…”.