Coșmarul din viața unei celebre artiste s-a terminat? Cine i-a fost alături după ce medicii i-au dat cea mai cruntă veste

În urmă cu un an de zile, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer de colon. Artista a fost la un control de rutină, fără să aibă vreun simptom, iar medicii i-au dat cea mai tristă veste din viaţa ei.

În cele 12 luni de coșmar, Rona Hartner a fost de trei ori la un pas de moarte, iar alesul inimii sale a fost singurul care a suportat-o în cel mai greu moment din viața ei.

„El m-a văzut pe jumătate moartă la spital. M-a văzut cu chimioterapie. M-a văzut aproape paralizând în casă de la efectele secunde. M-a văzut de trei ori la un pas de moarte. A stat lânga mine și nu m-a văzut deloc vedetă, nu m-a văzut star, nu m-a văzut machiată. M-a văzut praf. M-a iubit și m-ar fi făcut să mă simt frumoasă și orice aș fi pățit din cauza acestei boli, el m-ar fi făcut să mă simt totuși o prințesă și o femeie frumoasă […] A trăit un an sabatic cu mine și m-a suportat cu cel mai greu moment din viața mea și el a fost cu mine. Mi-a fost aproape”, a mărturisit Rona Hartner la Antena Stars.

Citește și:

Reamintim că Rona Hartner a spus DA muzicianului Herve Camilleri. Cei doi artiști s-au căsătorit sâmbătă, 5 octombrie, în Franța.

„Azi e ziua nunții mele. HOPAAAA. Aujourdhui je me marie hopaaaa.”, a scris Rona Hartner în mediul virtual, cu puțin timp înainte de ceremonia religioasă.