Coșmar în viața Ronei Hartner. Medicii i-au dat cea mai neagră veste din viaţa ei.

Coșmar în viața Ronei Hartner. Medicii i-au dat cea mai neagră veste din viaţa ei.
Coșmar în viața Ronei Hartner. Medicii i-au dat cea mai neagră veste din viaţa ei.
Autor:

Coșmar în viața Ronei Hartner! Îndrăgita cântăreață a fost diagnosticată cu cancer, iar acum medicii i-au pus un nou diagnostic. Artista suferă de embolie pulmonară, afecțiune ce s-a produs în urma unui medicament prescris de medici pentru tratament. 

Coșmar în viața Ronei Hartner! Rona Hartner a intrat în legătură directă într-o emisiune de la  Antena Stars și a vorbit despre noul diagnostic pus de medici. Mai mult, artista va putea ajunge şi la concertele programate în România.

„Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România. Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau avionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a spus Rona Hartner la Antena Stars.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X