Coronavirus in Romania! In cadrul emisiunii sale de la B1 TV, Radu Banciu a comentat prima imbolnavire cu Covid-19 de pe teritoriul tarii noastre.

„Nu este momentul să vă îndreptați spre miracole, ci spre igiena personală eventual, spre sistemul imunitar dacă mai aveți ceva bine clădit. Acest lucru vă poate salva”, a spus Radu Banciu în cadrul emisiunii sale de la B1 TV.

Coronavirus in Romania: Și Bucureștiul merită să fie un mic Wuhan

„Acum așteptăm consecințele pe care ni le-am imaginat. Doar de asta am fost aici și vi le-am expus. Probabil că, mai repede sau mai târziu acolo, vom ajunge la străzile goale, la metrourile goale, la autobuzele goale. Și Bucureștiul merită să fie un mic Wuhan, de ce să nu o spunem? Ce e interzis în asta? Noi avem stea în frunte? Ce am făcut noi pentru Europa, pentru planeta asta să scăpăm chiar noi?! N-am făcut nimic! N-am făcut absolut nimic!”, a mai spus Radu Banciu, potrivit DcNews.

Citește și: Opinie dura! Radu Banciu, despre Sorina Pintea: Crima este pe același palier cu corupția

Radu Banciu este de parere ca „am încercat să tragem mâța de coadă. Ne-am bătut joc de toate. De colegii noștri europeni, de partenerii noștri de peste tot din lume. Am încercat să îi păcălim pe toți în toate domeniile”.