Coronavirus. Cristi Chivu si familia sa sunt captivi in Milano, acolo unde locuiesc de multi ani. Cum isi protejeaza familia!

Cristi Chivu, fostul mare jucător al lui Inter Milano și actualul antrenor al echipei U17 a trupei de pe „San Siro”, a rămas blocat în Milano, alături de soția și copiii săi, din cauza coronavirsului.

Cristi Chivu, Adelina, soția lui, și cei doi copii ai lor locuiesc de mulți ani în Milano, un alt oraș cuprins de coronavirusul Covid-19. Soția sa a luat deja primele măsuri de precauţie pentru a-şi proteja familia, scrie evz.

Adelina Chivu a postat pe profilul ei de Instagram o fotografie cu o masă plină cu medicamente destinate întăririi sistemului imunitar. O altă fotografie arată că supermarket-urile au rafturile goale, după ce locuitorii din Milano şi-au făcut aprovizionări pentru a nu mai ieşi din casă.

Citește și: Bilanț îngrijorător! 110 țări sunt afectate de virusul COVID-10. Ce spune OMS?

Amintim că, Italia a decretat stare de urgență din cauza coronavirusului. Șapte persoane au murit în Italia din cauza virusului gripal Covid-19, iar numărul persoanelor infectate a ajuns la 229.