Cornelia Rednic a slăbit enorm în ultimul timp. Ce spune cântăreața despre experiența care i-a adus rezultate excelente: „Am ajuns să iubesc…”

Cornelia Rednic a slăbit enorm în ultimul timp. Ce spune cântăreața despre experiența care i-a adus rezultate excelente: „Am ajuns să iubesc…”
Cornelia Rednic a slăbit enorm în ultimul timp. Ce spune cântăreața despre experiența care i-a adus rezultate excelente: „Am ajuns să iubesc...”
Autor:

Cornelia Rednic a fost mereu o femeie cu forme, iar acum s-a pus pe slăbit. Cântăreața, în vârstă de 41 de ani, a slăbit 7 kilograme și a mărturisit care este secretul său.

La începutul acestui an, Cornelia Rednic a ținut o dietă extrem de strictă care i-a afectat negativ întreg organismul. Soția lui Lupu Rednic a povestit atunci experiența traumatizantă pe care a trăit-o, după ce a slăbit 33 de kilograme.

„Mă înfometam. După ce am slăbit nu mi-a mai plăcut de mine. Nu-mi plăcea deloc de mine. Aveam impresia că-mi ies ochii din cap, că-mi ies urechile în evidenţă. Mă simţeam urâtă. Mâncam mere, morcovi, iaurt şi uneori carne de pui fiartă. La ora 12:00 un iaurt, după nişte morcovi, apoi la ora 17:00 niste cărnita de pui cu ceva legume. Când mi se făcea foame, mâncam portocale. Nu discutasem cu niciun nutriţionist, ceea ce a fost foarte rău. După trei luni, mă simţeam fără putere şi mi-a căzut părul din cap. După ce am slăbit, ajunsesem la 50 şi ceva de kilograme, nu mă regăseam. Mi se părea că sunt deformată. Nu mai eram deloc pozitivă. Nu recomand nimănui ce am făcut eu”, a declarat cântăreaţa de muzică populară în cadrul unei emisiuni.

Acum, după aproape 11 luni de la experiența traumatizantă prin care a trecut, îndrăgita interpretă a oferit detalii despre noua dietă care i-au adus rezultate bune în cadrul emisiunii ”Star Chef”, de la Antena Stars. Ea a mai spus că rezultatul excelent obținut în timp scurt se datorează antrenoarei sale personale.

”Am slăbit șapte kilograme. Am ajuns să iubesc sportul și, acum, dacă o săptămână nu fac sport îmi lipsește foarte mult. Se întâmplă să ajung și la unsprezece noaptea la antrenament. La început mi-a fost foarte greu pentru că nu slăbeam deloc. Apoi, antrenoarea mea, atunci când mi-a făcut evaluarea, m-a întrebat dacă mănânc mult. Mie nu mi se părea că mănânc mult și fix asta i-am zis: că eu mănânc puțin, dar sunt grasă. Și ea mi-a spus ‘bine atunci, dar fă bine și înjumătățește porțiile’. Și abia așa am realizat că mâncam mult mai mult decât aveam eu nevoie. În timp, stomacul se obișnuiește, trebuie doar cu creierul să lucrezi”, a dezvăluit cantăreața de muzică populară.

Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X