Cornel Gales, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre AVEREA Ileanei Ciuculete: „A venit cu o avalansa de datorii…”

Cornel Gales, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre AVEREA Ileanei Ciuculete: „A venit cu o avalansa de datorii…”
Cornel Gales, DEZVALUIRI INCREDIBILE despre AVEREA Ileanei Ciuculete: "A venit cu o avalansa de datorii..."

In cadrul unei emisiuni TV, Cornel Gales a vorbit despre casnicia pe care a avut-o cu Ileana Ciuculete, sustinand ca au avut parte de o relatie matura, in ciuda faptului ca i-a fost infidel regretatei artiste. 

„Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură. Noi ne-am căsătorit la o vârstă și după niște relații anterioare. Asta implică o anumită experiență. Ea făcea parte din categoria femeilor care știau ce vor. Era foarte determinată, nu puteai să o înșeli la vedere, cum se spune.Am recunoscut că am înșelat-o o singură dată. Eu timp de 26 de ani nu am lucrat decât o scurtă vreme în alt domeniu. Ileana Ciuculete și cum mine am avut o căsătorie atipică”, a declarat Cornel Galeș, la Antena 3.

Mai mult decat atat, barbatul a vorbit si despre averea lasata in urma de cantareata, despre care a declarat ca nu este atat de valoroasa pe cat s-a speculat.

„Ileana a fost judecată, de o categorie de oameni, că face parte din această structură a artiștilor profesioniști care sunt foarte bogați. Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont. Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme, în legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. Le luam din Turcia, ca apoi să le vindem, deci nu există nimic”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X