Nasa de cununie a lui Cornel Gales cu Ileana Ciuculete, Doina Belu, a vorbit in exclusivitate pentru Wowbiz.ro despre moartea finului sau.

Doina Belu a marturisit pentru Wowbiz.ro cand si-a dat seama Cornel Gales ca nu mai are mult timp de trait, semnele fiind clare pentru el.

”Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat exact așa cum a spus”, a spus  Doina Belu, nasa de cununie a Ilenei Ciuculete si a lui Cornel Gales pentru sursa mai sus mentionata.

Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn.

Concret, Doina Belu povesteste ca Cornel Gales se straduia, de aproape doi ani, sa pună la punct mormantul Ilenei Ciuculete. ”A tot încercat să pună brază, dar nu se prindeau deloc. Atunci mi-a zis, după ce s-a mai uscat un brad că, la mormânt, unde are și el loc, nu se prind pomii pentru că îl așteaptă pe el. Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn. Mi-a zis că după ce va fi el în locul acela, se vor prinde și brazii, că pe el îl așteaptă”, a spus Doina Belu pentru Wowbiz.

Citește și: Horoscopul tiganesc. Ce semn te reprezinta si cum va arata viata ta!

Doina Belu a mai spus, plangand, ca singurul lucru pe care si-l mai doreste este sa ii faca lui Cornel Gales o inmormantare crestineasca.

Ii vom face o înmormântare creștinească lângă Zânica

”Dacă va fi adus în țară, și eu doar pentru asta mă mai rog la Dumnezeu, pentru că este foarte complicat și eu nu am posibilitatea să o fac singură, așa că depind de doamna Viviana, doar ea poate să îl aducă, îi vom face o înmormântare creștinească lângă Zânica. Adică, eu o să mă ocup să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea”.