Cornel Dinu, umilit de Anamaria Prodan. Anamaria Prodan i-a dat o replică pe măsură fostului jucător de fotbal, Cornel Dinu, după ce acesta a criticat-o dur.

Invitat într-o emisiune TV, Cornel Dinu a fost întrebat despre scena dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa. Acesta a declarat că aceasta este promiscuitatea fotbalului înăscută şi nu e bună, dar se descurcă cu fraieri care merg pe procente.

În aceeași emisiune, Cornel Dinu a vorbit despre cariera impresarei, susţinând că aceasta este o persoană interesantă, dar despre care crede că nu a adus niciun jucător de valoare. La scurt timp, a venit şi replica Anamariei Prodan, care a scris un mesaj pe reţelele de socializare, direct pentru Cornel Dinu.

Citește și: A mințit. Câși bani a dat, de fapt, Anamaria Prodan pe o mașină de lux. Dezvăluiri fără precedent

„Am primit un mesaj de la un prieten foarte bun că singura care o mai poate bate pe Halep este Anamaria Prodan (…) Ea este o persoană interesantă, are anumite sclipiri ale răului, are un moment de genialitate. Zice: asta cultivăm, asta avem. Deci am cultivat-o. Pune-o domne la locul ei. (…) Spune-mi şi mie un jucător de valoare pe care l-a aduss fata asta în ţară? E promiscuitatea fotbalului înăscută. Ea nu e bună, se descurcă cu nişte fraieri care merg pe procente”, a declarat Cornel Dinu.

La scurt timp, a venit replica Anamariei Prodan: „Cine l-a urmărit în ultimele zile pe domnul din imagine, cu siguranţă e dominat de senzația impalpabilă, dar certă, că acesta mă admiră năvalnic. Admiraţia e clară, domnește tăcut asupra pasiunii distinsului domn, dar probabil pe parcurs devine epuizantă şi distructivă. Tipul de admiraţie indiguită şi silită sa se ascundă în discursuri de o retorică uneori agresivă, alteori reţinută. Mi s-a mai spus că domnul Dinu mă visează noaptea. Vă garantez că dacă stau în preajma lui se închină ca la o icoană la mine. Acum sunt convinsă ca toate ieşirile dansului în decor la adresa mea au o justificare. Acum îmi e destul de limpede ca sumă verbală a intervenţiilor sale ascunde o suferinţă interioară destul de profundă şi exasperantă. Aşa că, oficial, îmi pare sincer rău domnule Cornel Dinu că reprezint idealul dumneavoastră de femeie. SWEAT DREAMS CORNELE!”, a scris Anamaria Prodan.