Corina Dănilă s-a ENERVAT LA CULME. O persoană a făcut-o să cedeze. Toate ca toate, dar până la imaginea ei…

Corina Dănilă s-a ENERVAT LA CULME. O persoană a făcut-o să cedeze. Toate ca toate, dar până la imaginea ei…
Corina Dănilă s-a ENERVAT LA CULME. O persoană a făcut-o să cedeze. Toate ca toate, dar până la imaginea ei...
Autor:

Corina Dănilă s-a enervat la culme și a cedat nervos după ce o persoană s-a folosit de imaginea ei în încercarea de a vinde un produs-minune pentru slăbit.

Corina Dănilă, actrița care a devenit una dintre cele mai iubite din Romania, dupa ce a jucat in telenovela “Numai iubirea”, a ajuns și ea să fie folosit în scop comercial. Vedeta a fost foarte indignată de acest lucru și a criticat dur persoana care încearcă să comercializeze un produs de slăbit folosindu-se de imaginea ei.

 „Dragilor, am aflat de curând de la prieteni că această impostoare se folosește de imaginea mea pentru a promova/vinde „un produs minune pentru slăbit”!!!!! 
Am dat interviuri, am fost la emisiunile de televiziune găzduite de colegi de-ai mei, am postat pe rețelele de socializare de ce, ce și cum am făcut pentru a-mi rezolva problemele de sănătate și de greutate. Știți deja cu toții, că urmez programul G… L…, la …, sub atenta îndrumare a specialiștilor, cărora le mulțumesc din nou!!! ? 
Vă rog, nu credeți ce scrie această „doctoriță”!!! Și nu apelați la așa-zise tratamente minune pentru slăbit!! Mâncați sănătos, faceți mișcare, iubiți-vă corpul și mintea! Vă îmbrățișez cu drag! ? 
PS : raportați pagina, va rog!!”, a transmis Corina Dănilă pe Facebook celei care se folosește de imaginea ei.

În prezent, actrita are 46 de ani arată senzational! Aceasta a slabit 15 kilograme, dupa ce a respectat cu strictete o dieta personalizata în urma unui control la nutritionist.

”Sub nicio formă nu este vorba despre foame, ba mai mult, acum mănânc și mai mult, dar mănânc ce trebuie, sănătos (…) Există dulciuri pentru oameni care suferă de diabet. Acelea sunt prietenele mele: înghețata fără zahăr, îndulcită cu ștevie, tot felul de mici ciocolățele. E adevărat este vorba și de cantitate, dar nu mă rețin. Doar că nu mănânc zahăr”, a precizat Corina Dănila.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X