Indragita actrita din ‘Numai Iubirea‘, Corina Danila, trece prin momente dificile! Vedeta a declarat razboi bancii care i-a luat casa.

In varsta de 47 de ani, Corina Danila se afla de ani buni in razboi cu o banca, in favoarea careia si-a pierdut casa.

Problemele au inceput de pe vremea cand actrita forma un cuplu cu Norris Margineanu.  Cei doi au facut un credit urias, de 1,7 milioane lei, bani necesari pentru a-si construi casa mult visata.

Cei doi au divortat, iar din cauza devalorizarii rapide a francului elvetian, acestia nu au mai putut achita ratele, motiv pentru care banca le-a luat vila in 2012.

Corina Danila nu a renuntat

Citește și: Ramona Bădescu: „Sunt într-o exclusivitate dedicată băiețelului meu!”

Corina Danila nu a acceptat decizia judecatorilor, motiv pentru care de-a lungul anilor a atacat in instanta hotararea initiala. Din pacate pentru ea, actrita nu a avut prea mare succes.

Actrita a obtinut un nou termen de judecata

In aceasta toamna, Corina Danila a reusit sa obtina un nou termen de judecata in dosarul deschis impotriva institutiei financiare respective, actrita incercand in acest fel sa recupereze macar o parte din banii irositi cu investitia ratata facuta in perioada in care era cu Norris Măgeanu, actualul iubit al tenismenei Ana Bogdan, cu care are si o fata, scrie DcNews.