Corina Chiriac este dărâmată! Există speranță? Vestea momentului în showbiz

Corina Chiriac este dărâmată! Există speranță? Vestea momentului în showbiz
Corina Chiriac este dărâmată! Există speranță? Vestea momentului în showbiz
Autor:

Corina Chiriac este dărâmată! Chiar dacă au pus punct poveştii de iubire în urmă cu mulți ani, Corina Chiriac nu poate să-l uite pe cel care l-a iubit enorm. Cei doi au rămas în relaţii bune în toată această perioadă, iar vestea că Karel Gott este bolnav grav a întristat-o pe artistă.

Recent, artistul ceh Karel Gott a împlinit 80 de ani, însă nu s-a putut bucura de prea mult de celebrarea vârstei pentru că a ajuns pe mâna medicilor. Din păcate, starea lui de sănătate s-a degradat treptat, iar această veste a întristat-o pe româncă,  scrie spynews.ro.

Reamintim că celebra artistă Corina Chiriac şi Karel Gott s-au iubit ca în filme, în anii tinereţii, iar Karel Gott a rămas întotdeauna unul dintre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa artistei.

În anii ’70, cei doi ar fi fost la un pas de a întemeia o familie. Din păcate, fără a preciza un motiv exact, cei doi au decis să se separe. Presa de la vremea respectivă scria că motivele ar fi legate de faptul că artista nu ar fi acceptat să plece din România, pentru a locui peste hotare alături de Karel Gott.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X