Corina Chiriac, dezvăluiri de senzație. Artista și-a deschis sufletul în direct la TV și a vorbit despre momentul care i-a schimbat viața radical. Totul s-a întâmplat în urmă cu trei ani, în timp ce se afla la Ierusalim.

Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi?

„Acum trei ani, având probleme pe corzile vocale, doctorul m-a întrebat dacă fumez. Cum să mă las, așa, deodată, când fumezi un pachet jumate pe zi?”, a spus Corina Chiriac, în emisiunea “Vorbește lumea”, moderată de Adela și Cove de la PRO TV.

Artista a călătorit la Ierusalim, acolo unde a avut parte de un moment pe care nu-l poate uita niciodat.

Corina Chiriac, dezvăluiri de senzație! „Am ieșit din mormânt și din biserică”

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

„Am ieșit de acolo, am ieșit din mormânt și din biserică, unde ne-am închinat peste tot, ne-am așezat să mâncăm, eram cu două fete, și până seara mi-am dat seama că n-am scos nicio țigară din pachet. Am uitat să scot țigările din gentuță”, a mai spus cântăreața.

Reamintim că artista despre care se știe că a fost căsătorită cu Virgil Anastasiu doar patru ani, a făcut dezvăluiri despre marile iubiri din viața ei, dar și despre modul în care a reușit să scape de aceste relații toxice care au marcat-o.

Corina Chiriac a povestit cum „l-a pedepsit” pe unul dintre bărbații cu care s-a iubit: „Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine… Nu e suficient? Să fi zis, „Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?”. Poate ziceam „Da”, că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice „Vai, ce te-am iubit”?”, a spus Corina Chiriac pentru femeide10.ro.

Citește continuarea…