Corina Chiriac a dat CĂRȚILE PE FAȚĂ! Dezvăluiri BOMBĂ despre MARILE IUBIRI din viața ei.

Corina Chiriac, artista despre care se știe că a fost căsătorită cu Virgil Anastasiu doar patru ani, a făcut dezvăluiri despre marile iubiri din viața ei, dar și despre modul în care a reușit să scape de aceste relații toxice care au marcat-o.

Corina Chiriac a povestit cum “l-a pedepsit” pe unul dintre bărbații cu care s-a iubit: „Am dispărut elegant, fără explicații supărătoare, fără să spun ceva ce aș fi regretat mai târziu. Pentru ce? Pentru că a mințit că mă iubește doar pe mine… Nu e suficient? Să fi zis, “Dragă, mie nu-mi ajunge un Harem, vrei să faci parte din acesta?”. Poate ziceam “Da”, că aveam șansa să devin Favorită! Ce mai contează că peste ani zice “Vai, ce te-am iubit”?”, a spus Corina Chiriac pentru femeide10.ro.

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

Reamintim că în tinerețe, Corina Chiriac a avut o idilă cu Ovidiu Lipan Țăndărică. Tot în tinerețe, artista s-a iubit cu celebrul Karel Gott. Însă, în cele din urmă, artista s-a căsătorit cu omul de afaceri Virgil Anastasiu.