evzmonden.ro Web analytics

Corina Caragea a şocat un tânăr din Insula Mauritius: „Câţi morţi sunt?”

Corina Caragea a şocat un tânăr din Insula Mauritius: „Câţi morţi sunt?”
Corina Caragea a şocat un tânăr din Insula Mauritius: „Câţi morţi sunt?”

Se ştie că prezentatoarea Știrilor Pro TV din sport, Corina Caragea, este o împătimită a călătoriilor. Pasiunea îi toacă fi ecare bănuţ, dar ea spune că preferă să descopere locurile inedite şi să colecţioneze amintiri

Anul acesta, și-a petrecut ziua de naștere, 31 decembrie, la Madrid alături de prieteni dragi, iar apoi a zburat spre insula Mauritius, loc despre care Mark Twain spunea că este comparabil cu Paradisul: 30 de grade, plajă cu nisip fin, ape turcoaz, zahăr, rom și vanilie.

„La prima vedere, Mauritius mi-a părut o imensă Grădină Botanică. Șoselele sunt alei ce șerpuiesc printre munți cu forme ciudate, vegetație tropicală, păsări rare, fructe multicolore și animale africane. Am văzut o zonă unde pământul are şapte culori diferite, o cascadă spectaculoasă unde apa cade de la 100 de metri, sute de specii rare de plante și păsări. Insula este un contrast între sărăcie și lux, un amestec de culori și arome. Mi-am cumpărat doar două lucruri: vanilie și zahăr, nicio haină sau suvenir clasic”, a povestit Corina Caragea.

Prezentatoarea a vorbit şi despre o întâmplare care a reuşit s-o pună în încurcătură. Amabilă şi vrând să-i arate tânărului care o plimba cu barca cine sunt prietenii ei din România, ea l-a şocat pe băiat când i-a arătat într-un filmuleţ munţii de zăpadă strânşi în cartierele bucureştene.

Cum iesiți de sub zăpada asta?!

Marcat, tânărul mai că era să cadă din barcă. „Poftim? Şi câţi morţi sunt? Cum ieşiţi de sub zăpada asta?! Cum mergeţi la job?!”, a fost reacţia imediată la vederea nămeților cât casa. „Cum să îi explic? Nu a atins niciodată zăpada, nu s-a bătut cu bulgări, nu a simţit fulgul de nea topindu-ise pe obrajii roşii de frig, nu a făcut o cazemată, ci castele de nisip alb, bătăi cu nuci de cocos şi nenumărate plimbări cu turiştii în apele oceanului”, a mai explicat vedeta ProTV pe blogul său.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X