}

Corina a facut „revolutie feminista” la Media Music Awards! RĂMÂI FĂRĂ GRAI LA SEMNELE OBSCENE din Cel mai controversat show al serii! POZE INTERZISE MINORILOR

Corina a facut „revolutie feminista” la Media Music Awards! RĂMÂI FĂRĂ GRAI LA SEMNELE OBSCENE din Cel mai controversat show al serii! POZE INTERZISE MINORILOR
Corina a facut "revolutie feminista" la Media Music Awards! RĂMÂI FĂRĂ GRAI LA SEMNELE OBSCENE din Cel mai controversat show al serii! POZE INTERZISE MINORILOR
Autor:

Corina a fost Printesa Razboinica la editia din acest an a Media Music Awards. Artista a avut cea mai excentrica aparitie din cadrul evenimentului, ce a adus aminte de blockbusterul de anul acesta, Mad Max.

Corina-Media-Music-Awards-2015-4

Corina a impresionat aparand pe Green Carpet intr-o rochie serie limitata, creatie Anne Sofie Madsen, completata cu piercing, cercei si cizme Givenchy. Look-ul de razboinica urbana cool nu putea fi complet fara un machiaj original, cu peste 300 de perle aplicate manual.

“De coafura s-a ocupat Sorin Stratulat, iar Alexandru Abagiu a realizat machiajul elaborat,  aplicand peste 300 de perle pe fata si pe par. Totul a durat aproape 5 ore”, declara Corina.

Artista si-a facut aparitia pe covorul verde insotita de dansatoarele manga dar si de Dorian Popa, alaturi de care Corina a colaborat toamna trecuta la piesa “Nimeni altcineva”. Show-ul live al Corinei a fost unul salbatic, artista declansand o revolutie feminista pe scena de la Sibiu.

Corina-machiaj(1)

“Conceptul show-ului meu a fost acela de o printesa neinfricata, venita dintr-o alta lume, in care haosul este cuvantul de ordine. Alaturi de dansatoarele mele, luptatoare manga, am pornit o lupta menita sa arate ca femeile, daca sunt unite, sunt de neinvins. Acesta este si mesajul noii mele piese, “Fete din Balcani”, care promoveaza ideea de girl power. Sunt o feminista convinsa si sper sa traim in curand momentul in care vom avea si o femeie Presedinte”, declara Corina.

Corina Bud (35 de ani) a avut o apariţie cel puţin ciudată la Media Music Award, la Sibiu. Ţinuta lăsa să i se vadă sânii şi, mai mult decât atât, a făcut semne obscene şi vulgare, pe covorul verde. Dezinvoltă, cântăreaţa nu a avut nicio reţinere în a se mângâia pe sâni în faţa fotografilor şi în a „le arăta degetul” tuturor.

S-a frecat de o  banană uriaşă

După ce a dansat alături de dansatoarele ei, pe care le-a mângâiat în cele mai intime zone fără jenă, la sfârșitul concertului, Corina Bud (35 de ani) a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni, dar care a pus imaginația tuturor bărbaților pe jar.

Sfârșitul prestației Corinei Bud de la Media Music Awards a fost, spre deliciul publicului, unul incendiar. Artista a adus pe scenă o banană uriașă în jurul căreia a început să danseze împreună cu trupa ei de dansatoare.

banana 2 scene banana

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X