Coregrafa Căprioara de la „Dansez pentru tine”, răzbunată. VEZI ce s-a întâmplat cu fostul soț

Coregrafa Căprioara de la „Dansez pentru tine”, răzbunată. VEZI ce s-a întâmplat cu fostul soț
Coregrafa Căprioara de la "Dansez pentru tine", răzbunată. VEZI ce s-a întâmplat cu fostul soț

Coregrafa Căprioara (Georgianei Căiţa), de la Dansez pentru tine, a divorțat, în 2011, după numai trei ani de mariaj cu fostul membru al trupei Sistem, Cici (Ciprian Rogojan). Cu toate insistențele ei de a-și salva mariajul, Cici a mers mai departe cu divorțul, iar Căprioara a suferit multe luni din cauza destrămării căsniciei cu un om pe care îl iubea enorm.

Căprioara a câștigat, în 2008, trofeul Dansez pentru tine, alături de echipa pe care a antrenat-0, formată din Giulea Anghelescu și Andrei.

La scurt timp de la divorț, Cici s-a recăsătorit cu Ioana, fiica fostului ministru al economiei din guvernul Boc, Ion Ariton. Nunta celor doi a avut loc în septembrie 2012 și a fost una dintre cele mai frumoase și elegante nunți ale anului.

Iată, însă, că a venit rândul lui Cici să fie cel părăsit. Ioana, care a studiat și a locuit mai mulți ani în SUA, nu s-a obișnuit cu România și intenționează să se mute din nou peste Ocean. Numai că Cici, devenit între timp cel mai tânăr senator din Parlamentul României, are planuri în țară și nu vrea să renunțe la cariera în politică. Astfel că Ioana l-a anunțat că pleacă fără el, iar divorțul se va pronunța în scurt timp, scrie Libertatea.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X