evzmonden.ro Web analytics

Copilul GENIAL de la Next Star! Ce face el cu CUBUL RUBIK e incredibil

Copilul GENIAL de la Next Star! Ce face el cu CUBUL RUBIK  e incredibil
Copilul GENIAL de la Next Star! Ce face el cu CUBUL RUBIK e incredibil

Dani, un copil de doar șapte ani, i-a uimit pe jurații emisiunii Next Star, Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL cu talentul lui. Băiețelul, pasionat de cubul Rubik și alte puzzle-uri mecanice, va încerca să rezolve în fața celor patru jurați, într-un timp foarte scurt, șase tipuri de asemenea puzzle-uri, de mărimi și forme diferite, unul mai complicat decât altul.
Dani este cel mai mic membru al comunității Speedcubing România și își dorește să devină programator în domeniul roboticii pentru că, spune el, “mi se pare fascinant ca mintea umană să dea viață unei bucăți de metal”. De altfel, el știe deja să creeze aplicații pentru android. „Am trei aplicații create”, mai spune el.
Demonstrația pe care puștiul o va face cu puzzle-urile 3X3, skewb (cel mai recent aprobat în competițiile oficiale de gen), 2×2, pyraminx, megaminx (adică un dodecaedru – poliedru cu 12 fețe) și mirror îi va lăsa cu gura căscată pe jurații care sunt convinși că au în față un copil genial.
Show-ul puștiului, va fi difuzat la Antena 1 joi, 31 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii „Next Star”.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X