Copiii spun lucruri trăsnite

O ediție dedicată copiilor talentați și... vorbăreți, marți la Prima TV, ora 20.30

Copiii spun lucruri trăsnite
Copiii spun lucruri trăsnite

Pentru început, o veţi cunoaşte pe Larisa Sanda, o domnişoară care a vrut să se facă “multe”. Mai nou vrea să se facă stewardesă, deşi nu a zburat niciodată cu avionul. Tot ea a declarat că o să aibă mulţi iubiţi până când o să găsească unul “bun de ceva”, adică care să ştie să gătească, să fie generos şi ascultător. Şi pentru că până nu demult şi-a dorit să devină actriţă, micuţa îşi demonstrează talentul recitând “Scrisoarea a III-a”.

Pe parcursul emisiunii au fost mulţi copii care s-au declarat fani ai Omului Păianjen, dar ca el niciunul. Paul Alexandru Iordache vă spune ce bea, ce mănâncă şi unde locuieşte Spiderman, marţi seară, la “Copiii spun lucruri trăsnite”.

Şi tot atunci, le veţi cunoaşte şi pe Sara Pupăză şi Briana Văduva, care vă vor cânta şi încânta cu doua melodii, una pentru copii, cealaltă pentru oameni mari. Sara cântă la un atelier de muzică, iar cântăreaţa ei preferată este Antonia, pentru că “are o voce foarte frumoasă”. În emisiune, Sara cântă despre “Bobocelul Cherry”. Şi Briana este cântăreaţă. Deşi abia a învăţat să vorbească, micuţa interpretează impecabil piesa “I Will Always Love You”, a câtăreţei sale preferate Whitney Houston.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X