Controversa tăierii salariilor. Atacul dur al lui Mihai Fifor la Klaus Iohannis. ”Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?”

Controversa tăierii salariilor. Atacul dur al lui Mihai Fifor la Klaus Iohannis. ”Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?”
Controversa tăierii salariilor. Atacul dur al lui Mihai Fifor la Klaus Iohannis. ”Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?”
Autor:

Vor fi sau nu tăiate salariile după ce PNL va veni la guvernare? Controversa aceasta – sau poate manipularea – se menține în spațiul public. Cine are dreptate?

Președintele Klaus Iohannis a dat asigurări că salariile și pensiile nu vor fi tăiate, după ce sloganul acesta, specific campaniei electorale, a început să se rostogolească, tot mai periculos, în spațiul public.

În replică, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a postat pe propria pagină de socializare un text adresat tocmai președintelui, în care argumentează că povestea tăierii salariilor nu e doar o simplă poveste. Cel puțin așa susține liderul social-democrat.

”Iohannis a spus că tăierile de pensii și salarii care urmează ar fi una dintre „sperietorile mincinoase ale PSD”.

În primul rând, nu sunt ale PSD! Sunt sperietorile PNL, Herr Iohannis! Și nu sunt mincinoase, ci cât se poate de adevărate!

PNL-iștii spun că vor anula voucherele de vacanță. Asta nu e o tăiere de salariu, Herr Präsident?

PNL-iștii spun că vor anula bonusurile și sporurile bugetarilor. Adică tot tăieri de salarii!

Și premierul Sică zice că trebuie impozitate salariile IT-iștilor din privat. Asta nu e tot o tăiere de salarii, Herr Iohannis?

Nu spune chiar consilierul dumneavoastra personal că trebuie impozit progresiv pe salarii (și stat, și privat) – adică tot tăieri – și că trebuie lăsați pe drumuri 400.000 de bugetari – adică să tăiați cu totul 400.000 de salarii?!

Și nu spuneați chiar dumneavoastra și tot PNL-ul în cor că „nu mai sunt bani de pensii”? Păi tocmai v-ați dat de gol că vreți să le tăiați. Că e logic, dacă „nu mai sunt bani”, trebuie tăiate.

Dragi români, nu vă cer să mă credeți pe cuvânt când vă spun că vine austeritatea. Citiți ce zic PNL-iștii și vă veți convinge! Eu vă spun doar că puteți opri totul cu votul din noiembrie!”, conchide Mihai Fifor.

Un singur lucru mai trebuie spus. Dincolo de retorica de campanie, politicienii de la București, de stânga, de dreapta, se joacă pur și simplu cu nervii românilor.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X