Un nou conflict riscă să izbucnească. Meghan Markle crede că regimul de viaţă pe care vrea să-l impună fiului său, Archie, nu va fi agreat de Regină.  Potrivit unor surse de la Curtea Regală, ducesa susținătoare înfocată a alimentației vegetariene, ar fi decisă ca şi fiul ei să fie vegetarian.

Înainte de a se căsători cu Harry, ea declara pentru presă: ”Atunci când filmez, sunt conştientă de tot ceea ce mănânc. Încerc să rămân vegetariană cea mai mare parte a săptămânii pentru a avea mai multă flexibilitate, fiindcă în week end mai scap în mâncăruri interzise”.
Potrivit unei surse din Palat, Meghan vrea să transmită şi fiului său această dietă severă

Cei ce ştiu acest lucru spun însă că Regina nu va fi mulţumită de aceasta. Aceeaşi sursă spune că Meghan „forţează” nota în privinţa celorlalţi din familia regală şi acest lucru nu e prea bine tolerat de Majestatea Sa. Apoi, obligarea lui Archie spre regimul de hrănire vegetarian nu va fi tolerată de monarhul britanic”

În aparenţă, chestiunea provoacă o oarecare tensiune între Harry şi Meghan, mai ales că ducesa este un fan al tuturor lucrurilor naturale, cu cât mai puţină carne. Se zvoneşte că până şi camera lui Archie este vopsită cu vopsea vegetariană, Meghan fiind surprinsă deseori prin magazinele cu astfel de produse.
Ea l-a inspirat şi pe soţul său, Harry, pentru a adopta un stil de viaţă mai sănătos şi mai prietenos cu planeta
Prinţul Harry se „bucură” acum de mai puţină carne, dar mai multe fructe şi legume. Mai mult, practică chiar şi yoga alături de soţia sa. Meghan practică de mult tip yoga, pe pagina sa de Instagram, închisă acum, era plin cu poze ale sale practicând meditaţia ca o cale spre auto-cunoaştere şi eliberare...Mama ei, Doria Ragland este instructor de yoga şi în noua casă ducesa  are un spaţiu destinat special pentru aceasta, titrează Express.