Confidenta Zoei Ceausescu a rupt tacerea! Detalii explozive despre fiica Ceausestilor: “Se ducea la ghicit in cafea pentru a afla ce se intampla”

Cezara Dafinescu, prietena apropiata a Zoei Ceausescu, a oferit informatii incredibile despre felul in care Elena Ceausescu ii controla viata fiicei sale, astfel ca si iubitii care nu erau pe placul sau… dispareau.

Cezara Dafinescu s-a apropiat de familia Ceausescu, prin prisma faptului ca Zoe ii era colega si i-a devenit repede confidenta, a povestit actrita in cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

“Am fost colege, a fost de vârsta mea, era un om minunat, că se spune, vai, ce făcea… Aiurea, era deșteaptă, era un copil bun. Am recitat pentru familia Ceaușescu, dar ei nu știau că eu sunt Marinela, după aia am fost actrița Cezara Dafinescu. Nu mă invita Ceaușescu, mă invitau ceilalți, care făceau programele… Co Zoe învățam engleză, era Zoe, eram eu la oră și Nicușor(Ceaușescu, n.r). Doamna Streșină Marta era înnebunită după ghicitori și exista un ghicitor faimos, Tănăsică, ghicea în cafea. Zoe avea mereu probleme, săraca, cu maică-sa. De câte ori iubea pe cineva, ea nu era de acord și dispărea câte un iubit și voia neapărat să afle, și zicea doamna Marta, să vină Tănăsică” a povestit Cezara Dafinescu.

Citește și: Zi de doliu la Timişoara în memoria eroilor martiri

In plus, Cezara Dafinescu a povestit si cum decurgeau sedintele de ghicit in cafea, unde fiica dictatorilor se ducea pentru a afla ce se va intampla cu iubitii sai.

„Venea în timpul orei lui Zoe, mă băgam și eu gâscă și Nicușor abia zicea mersi, și pleca și ne lăsa trei ore să stăm cu Tănăsică. Și ăsta era ciudat, era un mediu extraordinar de bun, se uita în abur de cafea, era bătrân și povestea. El zicea Daaa, uite, te văd undeva așa pe ceva așa de lemn. Spunea despre iubit, uite ai pe cineva cu G.” a mai relatat Cezara Dafinescu, spunand ca in acel moment zambea, pentru ca numele iubitului ei incepea cu G.