James s-a confesat, evident, în anumite limite, în ceea ce privește noua sa experiență de lucru. Un aspect este însă clar. Tânărul de 31 de ani are deja mare succes, după cum arată portalul www.realitatea.net.

Până acum a avut cliente din tot spectrul, în privința statutului lor social. Sute de cliente, susține James. De la domnișoare care încă nu au cunoscut niciun bărbat până la femei divorțate sau văduve. La care se adaugă doamne cât se poate de măritate ori aflate în relații, pur și simplu, dar de care s-au plictisit.

Escorta masculină spune despre cererile și fanteziile femeilor că sunt dintre cele mai diverse. Îi e greu să facă o listă. Și oricum nu s-ar cuveni să dea publicității anumite intimități care țin de ce se întâmplă dincolo de ușa dormitorului.

Citește și: Cancerul de san. Cum poate fi depistat daca NU avem simptome

Însă, afirmă el, există o anumită solicitare care le întrece pe toate celelalte. Doamnele și domnișoarele pur și simplu se dau în vânt după așa ceva. O să spuneți că e ceva ce ține de contactul fizic. Vă înșelați.

Pe primul loc, de departe, susține James, este cina romantică. Femeile vor o întâlnire propriu-zisă. Cu un fel de Făt-Frumos. În care să existe măcar o sclipire de sentiment.

Iar James a învățat să dăruiască fiecăreia iluzia aceasta. De-asta, consideră el, are atât de mult succes. Pentru că se pricepe foarte bine să fie cavaler.