}

Confesiuni în PREMIERĂ. Laura Cosoi, dezvăluiri INCENDIARE: „A fost chiar o…”

Confesiuni în PREMIERĂ. Laura Cosoi, dezvăluiri INCENDIARE: „A fost chiar o…”
Confesiuni în PREMIERĂ. Laura Cosoi, dezvăluiri INCENDIARE: „A fost chiar o...”
Autor:

Confesiuni în PREMIERĂ! Laura Cosoi, actriță română, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit, pe blogul personal, că se poate considera o femeie împlinită datorită familiei, un vis ce poate deveni realitate pentru toată lumea.

Fosta iubită a lui Smiley a oferit cititorilor sfaturi prețioase de viață pe propriul blog: „Stăteam și mă gândeam astăzi ce înseamnă să fii fericit, să duci o viață de care să te bucuri. Bineînțeles, nu mă refer la momentele când suntem încercați cu greutăți, boli, dificultăți financiare și tot ce se mai poate ivi în viața unui om. Am observat persoane care par să le aibă pe toate – mai puțin mulțumirea, bucuria de a trăi. Cred că intuiția nu mă înșală când spun că o viață fericită, ca medie a momentelor bune, este una pe care o construiești așa. Se zice că „fericirea nu pică din cer’. Parțial cred că așa este. Să ne străduim că fiecare zi să ne-o facem frumoasă, indiferent de starea cu care ne trezim – plictiseală, descurajare și alte asemenea lor. Și ne-o pica și din cer apoi. Vede Dumnezeu că ne străduim!  Mai concret – și așa am ajuns astăzi în fața laptopului ca să îți scriu – vreau să ne gândim împreună la mici lucruri pe care le-am putea face zilnic astfel încât seara să putem pune capul pe pernă zâmbind: „A fost chiar o zi frumoasă!’”, a scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X