Andreea Esca, jurnalistă română, în vârstă de 45 de ani, care activează în calitate de realizator-prezentator în cadrul știrilor Pro TV, a scris un mesaj pentru fiul său Aris, care astăzi împlinește 16 ani.

„Imi amintesc perfect cum speram sa fie Leu:), sa nu iasa Rac, pentru ca nu voiam sa fie prea sensibil, sa sufere usor… Si a venit printre primii Lei, pentru ca medicul meu avea treaba mai spre sfarsitul saptamanii:))) . Aris nu se grabea. Era clar ca trebuia sa fie un adevarat Leu. Care nu se grabeste! Traieste totul pe indelete, cu pofta si bucurie. Te cucereste si te invarte pe degete, incet si sigur… Iar tu stii asta, dar nu-i poti rezista. Asa e Aris! N-ai alta optiune decat sa-l iubesti chiar si cand te scoate din minti! Si el stie asta! Sah-mat! ❤️ La multi ani @arismelkior!”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

Citește și: Tudor Chirilă, în rolul unui politician important în „Vlad – Fața întunecată a răzbunării!”, la Pro TV

Recent, Andreea Esca a povestit, într-un articol emoționant publicat pe site-ul A List Magazine cum a fost pentru ea prima  experiența a nașterii.

„M-am dus la spital dimineață, convinsă că, din cauza puiului cu alune de la Chinezesc, mă doare burta, dar medicul ginecolog mi-a zis că trebuie să nasc! Imediat. Pentru că am contracții serioase. L-am sunat pe Alex și i-am zis: nu mă mai pot întoarce acasă, că nasc! Asta e ce-mi amintesc acum, despre 31 august 2000. (…)

Cu două zile înainte, fusese ziua mea și ginecologul mă implorase să nu mai dansez. Asta pentru că tot în perioada aceea mersesem și la nunta lui Mutu cu Alexandra Dinu, și pentru că, desigur, era în weekend, medicul Mihai Stănciulescu îmi zisese râzând: dacă rupi ringul, cum te știu, și te apucă să naști, să-i spui lu’ Mutu.

Bineînțeles că am dansat și colo și colo, dar iată că acum chiar nașteam. În jumătate de oră eram pe masa de operație pentru că medicul a decis că nu mă va lăsa să nasc natural. Avea el o poveste cu Demi Moore și alte detalii pe care nu vi le mai povestesc, cert este că la ora 13:10 a venit pe lume Alexia Margot, la spitalul 23 August din Pantelimon, actualmente Sf Pantelimon.

Pentru că medicul meu fusese rezident la Oncologie și se știa cu mama, care văzuse cât era de talentat și de pasionat de profesie, mi-a devenit ginecolog de la 18 ani. Aveam (și spun aveam, pentru că, din păcate, nu se mai află printre noi) încredere oarbă în el, și nici nu mi-a trecut prin minte să plec să nasc în Franța, deși Alex vedea pentru prima dată cum se plimbau niște gândaci printr-un spital. Și pentru că ne cunoșteam așa de bine, mi-a făcut favorul să stau după operație în camera lui de gardă, pe post de rezervă privată, că doar nu exista așa ceva la 23 August pe vremea aceea, și cred că nici în alte spitale din București. (…)”, a povestit Andreea Esca.