CONFESIUNE UIMITOARE. Iubita lui Kamara a uimit pe toata lumea cu declaratiile sale: „Suntem un cuplu…”

CONFESIUNE UIMITOARE. Iubita lui Kamara a uimit pe toata lumea cu declaratiile sale: „Suntem un cuplu…”
CONFESIUNE UIMITOARE. Iubita lui Kamara a uimit pe toata lumea cu declaratiile sale: "Suntem un cuplu..."
Autor:

CONFESIUNE UIMITOARE. Daca la începutul acestui an, solistul de la trupa Alb Negru, Kamara Ghedi, in varsta de 42 de ani, care a fost protagonistul unul scandal mediatic, fiind prins într-un triunghi conjugal cu soția sa, Oana, și cu amanta lui, Mădălina, acum, artistul are o nouă relație de iubire cu o femeie mai tanara decat el.

Kamara și-a găsit liniștea în brațele unei femei frumoase, însă mai tânără decât el cu 21 de ani. Artistul se pare că este îndrăgostit-lulea de Roberta Alexa, iar atunci când timpul le permite sunt împreună la club, la terase, la mare sau pe la restaurante.

Intr-un interviu pentru Click!, Roberta a declarat că momentan nu se pune în discuție o nuntă între ea și Kamara: “Sunt îndrăgostită și asta se vede foarte ușor. Kamara se comportă foarte frumos cu mine! Încă nu ne-am mutat împreună, nici planuri de căsătorie nu avem, suntem un cuplu de doar trei săptămâni. Prefer să nu mă arunc cu capul înainte. Pe fiul lui Kamara nu l-am cunoscut, vorbim la telefon, este o dulceață de băiat”, ne-a spus Roberta, iubita lui Kamara.

Reamintim ca, artistul de la „Alb Negru” are doi copii cu două femei si este un tătic de nota zece. Ghedi Kamara a devenit părinte pentru prima oară la numai 23 de ani, pe când era student. Fiica lui, Ştefania Sara, elevă în clasa a XII-a, este o adolescentă cuminte şi deşteaptă foc. Kamara are numai cuvinte de laudă la adresa fetei: „Sara e pasionată de limba coreeană şi de muzică. E o fată cuminte şi deşteaptă, încă nu ştiu ce facultate va urma, dar cu siguranţă nu o să  studieze în ţară”. Dar solistul are şi un băiat, Leon Akim, în vârstă de 3 ani, din căsătoria cu Oana (n.r. – solista „Kim”, pe numele ei de scenă), de care nu a divorțat nici până azi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X