Confesiune în premieră! RANDI s-a confesat în premieră la TV. Artistul a vorbit pentru prima dată despre motivul incredibil pentru care nu mai poate avea o relație cu o femeie. Destăinuirile artistului vin la șase ani de la ultima lui relație intimă.

Confesiune în premieră! Ajuns la 36 de ani, Andrei Ropcea, cunoscut sub numele de scenă RANDI, este singur dintr-un motiv foarte clar. Iată ce a declarat cântăreț și producător muzical în platoul unei emisiuni “Star Matinal”:

Nu știu, poate doar un psiholog poate să spună

„Suntem dependenți de viață și diversificare. Încerc să schimb mereu stilul, să nu mă repet. Cred că am fost depedent și de un om. Am multe persoane pe care le iubesc, dar sunt singur, n-am reușit în șase ani să nu mai fiu. Pot să vorbesc despre iubire chiar dacă nu am o relație intimă cu cineva. Nu știu, poate doar un psiholog poate să spună. Cred că ține de un fel de chimie și după atâtea experiențe îți dai seama dacă merge, chiar după trei zile. Și gustul libertății e dulce, frate. Am avut o experiență acum șase ani și mi-am dat seama că este un non-sens să stai să speri că o să fie bine. Și să aștepți doi ani ca cineva să se schimbe îți dai seama că ai muncit degeaba. Vrea liniște, înțelegere, la un nivel matur, oamenii nu se mai cunosc pe ei. La un moment dat, chiar am devenit obsedat în a nu mai pierde vremea cu ceva care nu merită”, a declarat Randi, în emisiunea “Star Matinal”, de la Antena Stars.