evzmonden.ro Web analytics

Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision, a făcut un ANUNȚ ȘOCANT după ce a fost AMENINȚAT de fostul IUBIT

Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision, a făcut un ANUNȚ ȘOCANT după ce a fost AMENINȚAT de fostul IUBIT
Conchita Wurst, câştigătoarea Eurovision, a făcut un ANUNȚ ȘOCANT după ce a fost AMENINȚAT de fostul IUBIT

Conchita Wurst, care a câştigat pentru Austria concursul Eurovision în 2014, a făcut un anunț șocant după ce a fost amenințat de fostul iubit că va face publică o informație de natura privată.

Seara trecută, Conchita Wurst, în vârstă de 29 de ani, a făcut această sesizare prin intermediul unui mesaj pe contul său de Instagram: “Sunt seropozitiv de multi ani. Acest detaliu este de fapt irelevant pentru public, dar un fost iubit m-a amenintat ca va face publica aceasta informatie de natura privata, iar eu nu voi oferi niciodata cuiva dreptul de a ma speria si de a-mi influenta viata din cauza acestui lucru.

 Sper sa ofer curaj altor oameni si sa fac astfel inca un pas in lupta impotriva stigmatizarii persoanelor care, din cauza propriilor comportamente sau ale altora, au ajuns sa fie infectate cu HIV. Sa iti anunti singur homosexualitatea e mai bine decat atunci cand un tert o anunta in locul tau! Pentru fanii mei: informatia despre statutul meu de persoana pozitiva cu HIV poate ca este noua pentru voi – insa starea mea de sanatate nu e o noutate. Din punct de vedere medical sunt bine si sunt mai puternica, mai motivata si mai eliberata ca niciodata. Va multumesc pentru sprijinul vostru”, a scris artistul pe o rețea de socializare.
Reamintim că Wurst a câștigat finala Eurovision 2014, cu piesa “Rise like a phoenix”. Pe numele său adevărat Thomas “Tom” Neuwirth, reprezentantul Austriei a cântat pe scena Eurovisionului 2014 îmbrăcat în rochie, dar cu barbă. Artistul muzical s-a bucurat de un sprijin imens din partea concetățenilor săi, iar la nivel internațional, piesa a câștigat simpatizanți care au votat pentru a o desemna câștigătoare.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X