Sorin Ovidiu Bălan, dezvăluiri halucinante în cazul crimei care a uimit România: „Vreau să vă aduc aminte un lucru pe care văd că toată lumea l-a uitat”!

Sorin Ovidiu Bălan, celebrul jurnalist de investigație, a făcut mai multe dezvăluiri într-o emisiune TV de la Antena 3 despre Alexandra Măceșanu. El susține că nimeni nu știa că adolescenta de 15 ani care ar fi fost răpită, violată și ucisă de bărbatul din Caracal, mai are un prenume, Mihaela, iar persoana care l-a sunat pe tatăl adolescentei a pronunțat acest nume.

“Vreau să vă aduc aminte un lucru pe care văd că toată lumea l-a uitat. Tatăl Alexandrei a primit mai multe telefoane. Joi, a doua zi după răpirea Alexandrei, omul a primit mai multe telefoane de pe mai multe numere. Foarte important este telefonul de la 10.30, unde i se spune ceea ce știm. Că e foarte bine fiica lui, și-a găsit iubitul și urmează să plece la muncă în Belgia. S-a stabilit că telefonul a fost dat de Dincă, care face baletu cartelelor în Craiova. (…) Ăsta a fost unul din telefoanele importante.
Al doilea este dat vineri, 26 iulie, la ora 7 dimineață. O altă voce spune cam același lucruri. Vineri, la Dincă, se desfășura de o oră perchezițiile. Dincă nu putea suna. Cine a sunat la ora 7, când se făcea percheziție. Acela care a sunat și la fel ca și Dincă, au numit-o pe Alexandra, Mihaela. Nimeni nu-i spuneau Alexandrei, Mihaela. Am găsit vecini care acum au aflat. De unde știe Dincă, de unde știe a doua voce că Alexandra Măceșanu se mai numește și Mihaela, în condițiile în care fata nu avea buletinul. (…)

Citește și: Alexandru Cumpanasu, poezie tulburatoare pentru Alexandra Macesanu: "Doar rezista, ai rabdare!"

În condițiile, de unde știu? De la cineva care are acces la datele de stare civilă. Cine are? Cel care l-a anunțat pe Dincă că fata a sunat. Dacă luați orele când a vorbit cu domnul Pistol, Dincă cu trei sferturi de oră nu avea cum să ajungă. Dincă a fost anunțat de cineva care are acces și la 112, și la datele de stare civilă. La starea civilă se poate că rămân urmele în calculator”, a spus Sorin Ovidiu Bălan la Antena3.