evzmonden.ro Web analytics

Colaborare INEDITĂ! Andra și Voltaj au lansat PIESA ”Nu Doar De Ziua Mea”

Colaborare INEDITĂ! Andra și Voltaj au lansat PIESA ”Nu Doar De Ziua Mea”
Colaborare INEDITĂ! Andra și Voltaj au lansat PIESA ”Nu Doar De Ziua Mea”

Colaborare INEDITĂ! Astăzi, Voltaj și Andra, și-au unit vocile miraculoase și au lansat o piesa superbă, dar tristă.”Nu Doar De Ziua Mea” îți va ajunge direct la suflet. Melodia are deja câteva mii de vizualizări pe Youtube. 

Noul single lansat este o piesă cu un mesaj puternic despre familie, fericire și lucrurile care contează cel mai mult în viață. Piesa are toate ingredientele necesare pentru a ajunge pe repeat în toate playlist-urile românilor. Până la această oră, videoclipul urcat pe canalul de Youtube a strâns aproximativ 50.000 de vizionări.

 

Andrei îi plac colaborările și, în ultimele luni, a lansat featuring-uri. După ce a cântat cu Pacha Man, Florin Ristei și Connect-R, Andra a colaborat pentru prima dată cu băieții de la Voltaj. Piesa lansată astăzi vine la fix, cu o lună înainte de Crăciun.

”Vreau, mamă, să nu fim la cuțite/ Vreau, tată, să n-aud uși trântite/ Și-aș vrea să fie așa/ Nu doar de ziua mea” este mesajul pe care Voltaj și Andra îl transmit în piesa lor. Familia, dragostea, liniștea și fericirea sunt cele care contează cu adevărat în viață, nu banii și goana după lucruri materiale.

Soția lui Cătălin Măruță susține că în piesă este vorba de durerea din sufletul nenumăraților copii care nu au liniște în casele lor:”O piesa care m-a făcut sa plang la gandul ca multi copii, in loc de vorbe frumoase asculta vorbe grele acasa. De Sarbatori, toate familiile se reunesc. Unele doar se prefac pentru cateva zile ca e totul in regula… O piesa despre durerea din sufletul celor care simt ca acasa e mereu razboi. Asculta-mă!”

La scurt timp după ce a făcut publică piesa, fanii au reacţionat imediat: ”Peste cateva zile e ziua mea,si melodia asta mi-a amintit de singura aniversare impreuna cu parintii mei. Nu mai sunt impreuna de aproape 30 de ani. Si acum viata mea e un continu razboi. Frumoase versuri si vocile voastre se unesc miraculos!”, a scris o admiratoare.

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Jim Carrey, a afirmat că: „Reușesc uneori să fiu FERICIT”!

Pe Denis Șerban îl cunoaște toată lumea, dar uite cu cine este căsătorit!

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X