Coincidență uimitoare! Cele trei vecine din serialul „La bloc” sunt însărcinate pentru a doua oară. Tily Niculae, Dana Rogoz și Laura Cosoi au anunțat, pe rând, că  familiile lor urmează să se mărească.

În noiembrie, chiar de ziua ei, Tily Niculae scria pe pagina sa de instagram: „Tastez și îmi tremură mâinile efectiv! Deși AMR foarte puțin până când familia noastră va fi mărită, stau, mă uit în oglindă și MĂ MINUNEZ. Eu știam că minunile există. Doar o am pe Sofia. Cât despre bebe din burtică pot spune doar atât: Te-am visat, te-am creionat, te-am chemat!

Citește și: Atac dur la adresa Laurei Cosoi! Dana Budeanu: Nu știu ce s-a întâmplat cu ea

De ziua mamei tale îți spun că te așteptam cu brațele deschise, cu multă fericire și iubire. Ai o soră care țopăie întruna, un motănel pufos și cuminte, un tătic emoționat, o mămică care a știut că va avea mereu doi copii iubiți și o familie lărgită. Veselă și gata să îți dea multe îmbrățisări! Așa că 2020 -VENIM! Toate pânzele sus…” Tily Niculae urmează să dea naștere unui băiețel și mai are o fetiță de opt ani, Sofia.

De Crăciun, a venit rândul Danei Rogoz să împătășească frumoasa veste cu fanii săi: „DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Și e fetiță. Și e minunat. Și nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiți! Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt.

Sunt fericită, sunt emoționată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, și mă liniștesc, și încerc să conștientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, și iar mă bucur, plutesc, și mă simt copleșită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot”. Dana Rogoz va avea o fetiță. Ea mai are un băiețel de șase ani, Luca.

Laura Cosoi a mărturisit vestea cea minunată chiar de 8 martie: „Bucurie nemărginită în familia noastră! Rita va avea o surioară, exact așa cum am visat! Sufletele ne sunt pline de dragoste și nerăbdare, de emoție și împlinire că am primit așa o mare binecuvântare de la Dumnezeu.

Cel mai frumos dar pentru mine este să îmi pot strânge copilul în brațe și când mai simt și mișcările surioarei în burtică sunt de-a dreptul copleșită! Cu lacrimi de fericire în ochi, acum, pot doar să mulțumesc”. Laura urmează să nască o fetiță. Actrița mai are o fetiță de doi ani, Rita.

Cele trei actrițe au jucat rolul „vecinelor” Mimi, Adina și Roxana, în serialul „La bloc”, de la Pro TV.