evzmonden.ro Web analytics

Codin Maticiuc: “Nu voi avea niciodata o fata ca ea”. O tanara l-a cucerit in aeroportul din Chisinau

Codin Maticiuc: “Nu voi avea niciodata o fata ca ea”. O tanara l-a cucerit in aeroportul din Chisinau
Codin Maticiuc: "Nu voi avea niciodata o fata ca ea". O tanara l-a cucerit in aeroportul din Chisinau

Celebru pentru aventurile si relatiile cu diverse starlete autohtone, dar si pentru faptul ca face parte din cel mai exclusivist cerc de oameni de bani gata din Capitala, Codin Maticiuc parea ca are curajul sa abordeze orice femeie doreste. Dar se pare ca o tanara domnisoara pe care a zarit-o in aeroportul din Chisinau i-a pus capac: “Nu voi avea niciodata o fata ca ea”, a scris Maticiuc resemnat si trist.

Textul integral publicat de Codin ofera insa mai multe detalii, atat despre misterioasa fata pe care a si pozat-o, cat si despre ce cauta el la o femeie:

Fata din aeroport

Fata din aeroport

“Cand am plecat duminica seara din Chisinau am observat o fata in aeroport. Stătea sa-si încarce telefonul pe o banca chiar in fața mea. Parul lung, complet natural si carare pe mijloc. Niciun pic de machiaj pe fata, operații estetice zero. Credeți-mă, ma pricep. As sti sa spun de la trei-patru metri distanță daca te-ai operat la Gad, Radu Ionescu, Stan sau Kasem. Sau macar pe ce stil si cat ți-ai pus. Fata nu purta niciun accesoriu. Nici la mâini, nici la gat, nici in urechi deși i-am observat loburile fine găurite. Îmbrăcată simplu si comod cum e normal sa fii in aeroport. Cateva alunițe pe mâinile ei albe ce n-au trecut vreodata prin fata neonului de solar. Un pic pistruiata si cu un zâmbet senzational de frumos pe care-l purta mai mereu. Fix in poza pe care i-am făcut-o cu teama nu zâmbea. Dar mai bine, zâmbetul fetei frumoase începuse sa ma enerveze caci cineva o făcea sa zâmbească acolo in blestematul de telefon.
Mi-am dat seama sa n-am avut niciodata curajul sa abordez o femeie. Agățatul ăla clasic, de ăla vorbesc. Ăla bazat pe mult tupeu si poate o mică doza de nesimțire. Timiditatea mea nu mi-a permis asta niciodata. Ei, asa-mi trebuie…! Nu voi avea niciodata o fata ca ea caci nu umbla sigur prin locurile in care “operez” eu.”, a scris autorul cartii “Consumatorul de suflete”.

Totodata, Codin a avut o relatie cu actrita de succes Maria Dinulescu, femeie care corespunde in mare parte descrierii pe care acesta a facut-o fetei din aeroport. Dar, din pacate, nepotrivirea de caracter a celor doi i-a separat dupa doar cateva luni de iubire.

Codin si Maria Dinulescu au avut o relatie tumultoasa

Codin si Maria Dinulescu au avut o relatie tumultoasa

Maria Dinulescu (n. 2 mai 1981, Ploiești) este o actriță din România. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București, Facultatea de Teatru, Secția Actorie, clasa profesorilor Sanda Manu și Ion Cojar. A jucat în filme de mare succes, precum „California Dreamin’“ și „Poveste de la scara C“ ale regretatului regizor Cristian Nemescu, „Trafic“ al lui Cătălin Mitulescu și în „Pescuit sportiv“ al lui Adrian Sitaru, rol ce i-a adus premiul de Cea mai bună actriță la Festivalul de la Buenos Aires.  Sursa: Wikipedia.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X