evzmonden.ro Web analytics

Codin Maticiuc, MĂRTURISIRE BOMBĂ: „Am preacurvit în toate felurile imaginabile…”. Care va fi REACŢIA iubitei sale, Flavia?

Codin Maticiuc, MĂRTURISIRE BOMBĂ: „Am preacurvit în toate felurile imaginabile…”. Care va fi REACŢIA iubitei sale, Flavia?
Codin Maticiuc, MĂRTURISIRE BOMBĂ: "Am preacurvit în toate felurile imaginabile...". Care va fi REACŢIA iubitei sale, Flavia?

Codin Maticiuc, zis și Poponeț, s-a destăinuit fanilor săi pe Facebook de ce Moș Nicolae nu l-a vizitat anul acesta. În stilul caracteristic, celebrul crai de Dorobanți a făcut o scurtă radiografie a vieții tumultoase pe care a avut-o în ultimul an.

Maticiuc a mărtusit păcatele pe care le-a făcut și motivul pentru care nu a primit cadouri de la Moș Nicolae.
Anul ăsta am băut efectiv peste măsura, am preacurvit în toate felurile imaginabile, am împărţit câtiva pumni, am spart câteva pahare chiar şi câteva inimi (inclusiv pe a mea), am fumat până la refuz, am dansat pe toate mesele ce mi-au ieşit în cale şi am hoinărit pe străzi pânî n’zori… Nu înteleg însă de ce mă tot uit în cizme ca prostu’ când e clar ca NU MAI VINE!!!
, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

EVZMONDEN ITI RECOMANDA SA CITESTI SI:

Gafa de proportii! In momentul in care si-a intrebat un PRIETEN daca se simte ATRAS de Margherita de la Clejani, Codin Maticiuc a primit un raspuns HALUCINANT: „Dau si la ma-sa…”

Codin Maticiuc o să înlemnească! Fosta lui iubită a ajuns de nerecunoscut! Schimbare dramatică

Codin Maticiuc: „Nu voi avea niciodata o fata ca ea”. O tanara l-a cucerit in aeroportul din Chisinau

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X