Codin Maticiuc, ANUNT SOC despre Dan Negru: „CINEVA L-A RAPIT SI POSTEAZĂ DE PE CONTUL LUI DE FACEBOOK!”

Foto: Adrian Staicoviciu_Mediafax
Codin Maticiuc, ANUNT SOC despre Dan Negru: "CINEVA L-A RAPIT SI POSTEAZĂ DE PE CONTUL LUI DE FACEBOOK!"

Adina Pintilie, regizoarea lungmetrajului „Nu mă atinge-mă / Touch me not”, a primit Ursul de Aur la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, fapt care l-a dezgustat pe Dan Negru.

Celebrul prezentator TV s-a aratat profund dezamagit dezamagit de film, dar mai ales ca pelicula a putut sa primeasca premiul din parte un juriu specializat.

„Bagaţi-vă “Ursul de aur” în fund ! Dacă aş posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie încearcă să-şi vindece frigiditatea plătind un barbat să se masturbeze în fata ei. Şi ăla stă şi se masturbează. Iaca filmu’. Ştiu, nu înteleg eu masturbarea ca arta. Dar toţi “Ursii de Aur” fac săli goale de cinema, filme ieftine cu curve şi înjurături vândute fraierilor drept artă. Pe piaţa liberă, sunt falimentare, n-au public. Bagaţi-vă “Ursii” în fund!”, a scris pe contul personal de socializare Dan Negru.

La randul sau, Codin Maticiuc a reactionat si el pe pagina lui de socializare, amuzandu-se copios pe seama mesajului postat de Dan Negru.

„Aș vrea să trag un semnal de alarmă de aici din Miami, pentru poliția română! Dan Negru este un tip inteligent, cu bun simț și cultură generală, Cred că cineva l-a răpit și postează de pe conturile sale de Facebook. Vă rog să luați măsuri. Vă rog să-l căutați. Ultima sa poastare este evident un strigăt de ajutor. #freedannegru”, a scris Codin Maticiuc pe Facebook.

In momentul in care Maticiuc a fost luat la intrebari de urmaritori, acesta a marturisit ca nu ar trebui sa ii criticam pe romanii premiati: „Sunt deschis dialogului. Filmul poate e cea mai mare mizerie. Juriu foarte titrat poate a fost corupt. Orice ar fi cred că nu trebuie să criticăm când fac românașii nostri ceva”.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X