Codin Maticiuc, consacrat cu porecla pe care o știe toată lumea, dar pe care nu o mai menționăm ca să nu fim ca toată lumea, trece prin schimbări majore.

Schimbări despre care vorbește chiar pe pagina sa de Facebook. Să înțelegem că nu mai vrea să fie “băiat rău”?

“Anii trecuți beam enorm, fumam și preacurveam. Stăteam mult prin cluburi și baruri. Înțelegeam mereu de ce la mine <nu vine moșu>” deși nu încetam sa sper asa puțin. Acum, în anul 2019 am făcut un copil pe care îl iubesc și de care mă ocup cât și cum știu. Am făcut doua lung metraje în rol principal la care am muncit enorm. Am demarat proiectul de renovare al etajului 7 de la Fundeni. Cu acestea în minte am ajuns acasă la ai mei și am întrebat: “anul ăsta vine și la mine moșu’?”. Au râs și mi-au spus: “de anul ăsta TU EȘTI MOȘU'”.

Codin Maticiuc e devotat?

Citește și: 20 de femei obisnuite care fac lucruri extraordinare

De când a devenit tată, în primăvara acestui an, Codin Maticiuc e nedespărțit de fetița lui, Smaranda. Astă vară  declara într-un interviu, că iubita lui e singura care a reușit să facă din el un tătic devotat. „Ea a avut o chestie. A  acceptat să facem copil. Ea e singura care a zis DA”, spune Codin.

În ceea ce privește filmele, dacă aveați vreun dubiu, Codin a înființat în 2013 propria companie de producție de film (Watch Me Production). Și a produs primul film, Déjà Vu, în regia lui Dan Chișu. În portofoliul lui se mai regăsște ”București Non-Stop (2013 – co-producător). Și YouTube Bazar (2015 – co-producător), precum și piese de teatru – Hell – Lolita Pille (producător). Cât privește actele de caritate, Codin Maticiuc scrie și pe blogul său despre faptul că părinții lui au înființat o fundație care are grijă de copii orfani din 1997. “În 2004 am construit un orfelinat care funcționează și astăzi și unde se găsesc mereu între 30 și 40 de copii și unde alți 20-30 de copii din cartier vin zilnic să mănânce la prânz și să-și facă temele. Am ajutat până acum 685 de copii și continuăm să o facem”.