Clipe grele pentru Horia Brenciu. Artistul nu poate depăși momentul. Fanii sunt cruciți!

Clipe grele pentru Horia Brenciu. Chiar dacă specialiștii spun că viața începe abia la 50 de ani, Horia Brenciu se plânge că nu mai este tânăr, iar problmele serioase nu le mai poate duce ca la tinerețe.

Artistul a povestit un moment din viața lui în care a crezut că lumea lui se prăbușește în jurul lui.

„Nu am avut timp să o jelesc…”

„Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…”, a declarat Horia Brenciu pentru adevărul .ro.

Citește și: Connect-R într-o nouă ipostază. Strategia care nu va da greș

Într-un alt interviu realizat pentru aceeași sursă, cântărețul a vorbit despre greşeli şi regrete şi a povestit cum a trecut peste perioada în care simţea că nu mai e iubit de public şi că televiziunile nu-l mai doresc.

Începnd cu anul 1990, Horia Brenciu și-a făcut debutul în trupa „Apropo”, pe vremea respectivă cântând la pian, și abia mai târziu remarcându-se vocal.

A debutat în televiziune, în vara lui 1993, în producția TVR Concurs de seducție realizată pe litoral, la Costinești.

Apoi, în octombrie 1993, a prezentat prima ediție a concursului interactiv ROBINGO, apoi a fost moderatorul spectacolului concurs de muzică pentru copii „TIP TOP MINITOP”.

În anul 2000, celebrul artist se mută la Antena 1, unde prezintă emisiuni până în 2003. Urmează o perioadă de un an de emisiuni difuzate de către postul de televiziune Național TV.

Horia Brenciu a fost în juriul X-Factor, emisiune realizată de Antena 1, însă în 2019 s-a întors ca jurat la Vocea României, de la Pro TV.