}

CLIPE DE GROAZĂ pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost URMĂRITĂ, ÎNJURATĂ ȘI AMENINȚATĂ: „Am avut bodyguardul lui Ion Iliescu…”

CLIPE DE GROAZĂ pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost URMĂRITĂ, ÎNJURATĂ ȘI AMENINȚATĂ: „Am avut bodyguardul lui Ion Iliescu…”
CLIPE DE GROAZĂ pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost URMĂRITĂ, ÎNJURATĂ ȘI AMENINȚATĂ: „Am avut bodyguardul lui Ion Iliescu...”
Autor:
CLIPE DE GROAZĂ. Anamaria Prodan-Reghecampf este un agent FIFA, iar faptul că acest domeniu de activitate dedicat exclusiv bărbaților i-a adus și multe momente mai puțin plăcute. Recent, impresara a povestit că a fost urmărită, înjurată și amenințată și s-a temut chiar și pentru viața sa și a familiei.

„Eu am avut niste momente in cariera cand am simtit ca intr-adevar razboiul asta a depasit limita umanului. Copilul meu, Rebecca, ani de zile se uita in spate sa vada daca venea cineva dupa noi, daca ne urmareste vreo masina, daca ne poate face cineva rau. M-au urmarit anumite persoane noptile cu masina si-am avut niste episoade… Ce mai, de mafie! Nu o sa recunoasca nimeni niciodată, bineinteles ca nici la politie nu mergeau camerele pe DN1. Rebecca era acasa si-aveam tot felul de nenorociti care o amenintau si cand iesea la balcon. O injurau!

Eu nu l-am vazut niciodata pe omul despre care vorbesc sa vina el, dar la ce am trait noi m-am dus la Ambasada Americana si am spus ca vreau protectie! Am avut bodyguard pe vremea respectiva, bodyguardul lui Ion Iliescu, presedintele Romaniei. Atunci mi-am luat permis de arma pentru ca mi-era frica!

Nimeni nu o sa inteleaga asta pana nu traieste ce-am trait eu! Si pentru ce? Pentru ca am semnat cu cei mai buni fotbalisti ai Romaniei? Eu cred ca un barbat adevarat lupta de la egal la egal. Un barbat care vine si ma face curva, proasta si urata are minte de copil de 13 ani„, a declarat Anamaria Prodan în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

 Sursă foto: Facebook

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X