Clipe de COȘMAR pentru un renumit MANELIST. FLORIN SALAM, bătut de un interlop. Uite ce a declarat bărbatul: „ Am fost drogat…”

Clipe de COȘMAR pentru un renumit MANELIST. FLORIN SALAM, bătut de un interlop. Uite ce a declarat bărbatul: „ Am fost drogat…”
Clipe de COȘMAR pentru un renumit MANELIST. FLORIN SALAM, bătut de un interlop. Uite ce a declarat bărbatul: „ Am fost drogat...”
Autor:

Clipe de COȘMAR pentru un renumit MANELIST. Nu este pentru prima oară când Florin Salam este bătut. Recent, cunoscutul cântăreț de manele din România s-a trezit cu un pumn în față de la un interlop, poreclit Lower Stan. Bărbatul scandalagiu și-a cerut scuze pentru gestul său necugetat pe pagina personală de socializare.

Bărbatul a postat un clip video pe contul său de socializare, prin care îşi cere scuze artistului cât și fanilor acestuia pentru scandalul provocat la nunta de la Milano.

Interlopul a explicat că în momentul în care l-a bătut pe manelist se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor şi nu a gândit: „Vreau să îi cer scuze lui Salam, familiei lui, mamei lui, copiilor lui. Eu cu Salam suntem rude. N-am avut nimic cu Salam. N-am ştiut de capul meu ce fac. Să ţineţi cont că eu pe Salam îl iubesc. Vă rog frumos să vă opriţi cu mesajele pe care le trimiteţi. Nu am nimic cu Salam. Trebuie să ne întâlnim acum şi să îmi cer scuze de la el”, a declarat interlopul.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X