}

Cleopatra Stratan, apariție-șoc! A demonstrat că nu mai este o copilă

Cleopatra Stratan, apariție-șoc! A demonstrat că nu mai este o copilă
Cleopatra Stratan, apariție-șoc! A demonstrat că nu mai este o copilă
Autor:

Cleopatra Stratan avea doar trei anișori când a cucerit inimile românilor, iar acum Cleo, așa cum îi spun prietenii, a devenit o adevărată domnișoară.

După ce a fost lansată de către tatăl său, Pavel Stratan, Cleopatra, în vârstă de 15 ani, a devenit încet, încet, un talent precoce. Ca să ducă tradiția mai departe s-a ocupat intens de muzică, iar acum la sfârșit de an, fiica lui Pavel Stratan vine cu o nouă piesă de iarnă, în colaborare cu Edward Sanda, cântărețul de 20 de ani care a debutat alături de Ioana Ignat, în 2017, informează Libertatea.

„Am plecat de o la o idee funny despre Crăciun și așa am ajuns să colaborăm. Am hotărât să lucrăm la piesa asta împreună și să dăm startul sărbătorilor. De aici a început totul: pregătirea piesei, videoclipul și acum lansarea! La clip ne-am simțit foarte bine, cu bună dispoziție și veselie. Am avut ocazia să mă bucur alături de Edward că și cum am petrecut Crăciunul împreună”, spunea recent Cleopatra Stratan.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X