Asemenea moment nu poate fi uitat toată viața. Este de-a dreptul înfiorător ce s-a întâmplat. Celebra clarvăzătoare Maria Gheorgiu a scris imediat pe blogul personal ce a văzut. Imaginile sunt terifiante.

Așa cum arată portalul www.spynews.ro, Maria Gheorgiu, una dintre marile clarvăzătoare ale României, a avut o viziune crâncenă cu privire la viitorul celui acuzat de crime, în Caracal, și care acum este arestat.

Ceea ce susține clarvăzătoarea că a văzut în viziunea sa face să îți înghețe sângele.

Este practic un avertisment pentru autorități, în primul rând, având în vedere că Gheorghe Dincă se află în custudia acestora.

Citește și: Săptămâna epidemiei de gripă! Avertisment pentru români: „Nu avem vaccinuri...”

„În această dimineață m-a trezit o lumină albă și strălucitoare. Pe pat, cu mâinile pe piept stă întins nimeni altul decât, acest individ din Caracal care a făcut atât de mult rău mai multor persoane.

Era Gheorghe Dincă, îmbrăcat într-un tricou (sau cămașă) pe fond alb și cu dungi galbene la orizontală, imprimate.

Acest individ nu mai respira; părea că este mort, mai ales că avea și mâinile încrucișate pe piept și fața lividă cu ochii închiși”, a scris Maria Gheorghiu pe blogul personal.

Să fie numai o viziune a unui viitor sumbru, la care și alții se gândesc deja? Pentru că nu puțini sunt analiștii care deja spun că dacă Gheorghe Dincă ar vorbi, pe mulți i-ar afecta crunt. Și atunci e mai bine să nu sufle o vorbă. Poate chiar definitiv…