Citu, premier. Lidia Fecioru a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare, dupa ce Klaus Iohannis a desemnat noul premier.

Lidia Fecioru:„Citu, premier? Mama ei de viata”

„Bag de seamă că nicio nenorocire nu vine singură. Sunt la pachet. Cu virusul ăsta, dacă te uiți la tv zici că țara e în haos total, pe baza asta euro zboară în sus, cei cu credite în valută sunt amorțiți de virus, mai bine plătesc rate mai mari, decât să aibă gripă. Și uite așa strategie peste strategie, mă gândesc că o să mai cadă mâine – poimâine un biet animal pe care să dea vina că au mai adus un virus oarecare”, a precizat, ulterior, Lidia Fecioru.

Citu, premier: Am voie la opinie exact ca și voi ceilalți

Citește și: Leac minune pentru monturi. Lidia Fecioru: "Se pune un capacel de..."

„Am râs, am glumit, mai cu lacrimi, mai cu greață, dar, am o mare rugăminte. Cei și cele cărora le stau în gât și nu mă pot înghiți să nu să se obosescă. (…) Eu nu am închis gura nimănui pentru părerile lor. Nu am jignit, nu am apostrofat, și nu am făcut comentarii, mi-am văzut de treabă. Dar văd că am aici comentarii de tot felul, la origine. Vă mai repet o dată. Sunt aici de 29 de ani, cu drepturi depline. Am voie la opinie exact ca și voi ceilalți. (…) Ca să nu înjur, vă rog din suflet momentan frumos, după aceia nu răspund ce vă pot zice, nu mai intrați pe pagină, și nu faceți comentarii idioate. Să intrați aici când vă invit eu!”, a conchis Lidia Fecioru, potrivit DcNews.