}

Ciro da cu ANTONIA de pamant: „De trei ani nu face Craciunul cu MAYA! O suna si atat” Dezvaluiri incendiare!

Ciro da cu ANTONIA de pamant: „De trei ani nu face Craciunul cu MAYA! O suna si atat” Dezvaluiri incendiare!
Ciro da cu ANTONIA de pamant: "De trei ani nu face Craciunul cu MAYA! O suna si atat" Dezvaluiri incendiare!
Autor:

Antonia ii calca pe urme prietenei sale Monica Gabor, cand e vorba de copiii lor. Usor-usor, cantareata se indeparteaza tot mai mult de fiica ei Maya, pe care o are cu Vincenzo Castellano. Daca situatia celor doi soti inca nu este clarificata, divortul lor nefiind inca pronuntat, situatia cu fiica lor este foarte intortocheata.

Atat de distanta a devenit Antonia de Maya incat micuta a ajuns sa-i spuna surorii lui Vincenzo „mamica mea”, ne spun surse apropiate familiei italianului. Acum, de Sarbatori, Antonia nu a putut sa-si viziteze fiica, ceea ce e de inteles deoarece abia a nascut, dar fostul socru al artistei,  Ciro Castellano,  spune ca aceasta „scuza” nu a fost valabila si in anii precedenti, ani in care nu si-a vizitat fiica de Craciun sau de Revelion – desi Vincenzo i-a pus la dispozitie de fiecare data tot ce a avut nevoie, oferindu-se inclusiv sa-i plateasca avionul.

Antonia e foarte fericita alaturi de Alex Velea, caruia i-a oferit doi copii.

„Antonia de abia a născut al treilea copil, nu a fost în Italia. De trei ani nu face Crăciunul cu Maya, de când s-a despărţit ce Vicenzo. Vorbeste cu ea pe reţelele de socializare. Când are timp Antonia trece şi pe la ea, de-abia aşteptăm. Cred că a vorbit cu ea de sărbători. Pe mine nu m-a sunat. Situaţia este aceeaşi ca de 4 ani, nu s-a schimbat nimic.Aştept să se închidă calvarul asta. Şi Maya are nevoie să iasă afară din ţară, să meargă în vacanţe. Maya nu poate să se mişte din Italia. Copilul a înţeles, întotdeauna l-am lipit de maică-sa, i-am povestit de ea. A început să vadă şi Maya anumite chestii din realitate”, a declarat Ciro Castellano.

Vincenzo, Antonia si Ciro Castellano credeau ca vor ajunge la o intelegere, dar divortul nu se va finaliza prea curand.

In prezent, Antonia a nascut ce-l de-al treilea copil, al doilea baietel pe care il are cu Alex Velea. Pe artist nu-l supara foarte tare situatia juridica a partenerei lui, desi cei doi nu se pot casatori. Mai mult, botrezul lui Dominic, care are acum aproape doi anisori, nu a mai avut loc din aceasta cauza.

 

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • ”Ciro” e un papagal care nu e capabil sa aiba propria familie. A avut o femeie de femeie si ia dat cu piciorul cu arognata iar apoi a fugit sa se ascunda dupa fusta masii. Acum sa creasca copilul singur ca un bou. Sper sa nu o abuzeze sexual …

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X