}

Ciro Castellano, critici dure la adresa Antoniei

Ciro Castellano, critici dure la adresa Antoniei
Ciro Castellano, critici dure la adresa Antoniei
Autor:

Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei este foc și pară pe aceasta după ultima vizită în Italia. Ciro o acuză pe fosta sa noră de atitudinea recalcitrantă pe care Maya, fiica ei a adoptat-o de curând.

„Ieri am vorbit cu copilul. E puţin recalcitrant. Nu ştiu vorbele pe care i le-a spus mama, bunica… Dar nu e bine când un copil spune ‘voi sunteţi răi’. De când a plecat Antonia, copilul a devenit recalcitrant. Antonia nu are respect deloc faţă de nimeni. A deschis picioarele cu Velea când nici nu se terminase procesul. Mie îmi pare rău pentru ea. Nu ştiu cum a crescut, fără tată, are şi ea probleme din cauza asta. Nu ştiu ce are în cap, dar nu e bine ca unui copil de 4 ani să-i povesteşti că eşti gravidă. Să-i spui că mama a găsit un băiat foarte bun şi că şi tata are iubită… nu e normal”, a declarat Ciro Castellano în cadrul unei emisiuni televizate.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X