Circulaţia pe principale şosele din ţară. Notificări importante pentru cei care circulă la această vreme în țară. ANM a anunțat ninsori și viscol în zona montană, vremea începe să se schimbe.

Accident. Un camion a intrat pe contrasens

Circulație pe principalele șosele. Circulația îngreunată la Slimnic pe Drumul Național 14, între Sibiu și Mediaș; la kilometrul 13 șoferul unui camion a pătruns pe contrasens și a lovit un autoturism, o persoană din mașina mică este rănită, deocamdată nu sunt cozi.

Ceața îngreunează traficul în Transilvania

Atenție, pe mai multe șosele din Transilvania sunt zone cu ceaţă și vizibilitate redusă, aproximativ 100 de metri, în județele Sibiu, Mureş sau Cluj. Pentru vestul țării, ceaţă în județele: Hunedoara, Timiș şi Arad.

În Vama Borș este aglomerație la ieșirea din țară

Citește și:

Avem un accident pe autostrada A 11, autostrada de 2-3 km, care face legătura între A1 Lugoj-Nădlac 2 și DN 7, în zona de vest a municipiului Arad un camion s-a răsturnat la kilometrul 2 și restricționează circulația pe bretea. Nu sunt probleme de fluență pentru transportatori la Vama Nădlac 2, dar la Vama Borş este aglomeraţie la ieşirea din ţară.

Lucrări de amenajare a carosabilului

În județul Cluj sunt lucrări pentru reconfigurarea sensului giratoriu de la Apahida pe Drumul Național 1C. În județul Constanța se amenajează o girație nouă pe DN 39 în zona localității 23 August.

Citește și:

Ultima informație, din București, o nouă reconfigurare de circulație pe șantierul de la Ciurel, pe Șoseaua Virtuții la intersecția cu Splaiul Independenței, pe sensul de mers dinspre Lujerului către Crângași se face o deviere pe bretea chiar în zona șantierului, dar sunt asigurate două benzi pentru fiecare direcție.