CINEVA SE VA BUCURA mult PENTRU ULTIMA DECIZIE luată de instanţă în CAZUL Prigoană-Bahmuțeanu

CINEVA SE VA BUCURA mult PENTRU ULTIMA DECIZIE luată de instanţă în CAZUL Prigoană-Bahmuțeanu
CINEVA SE VA BUCURA mult PENTRU ULTIMA DECIZIE luată de instanţă în CAZUL Prigoană-Bahmuțeanu
Autor:

CINEVA SE VA BUCURA mult PENTRU ULTIMA DECIZIE luată de instanţă în CAZUL Prigoană-Bahmuțeanu.

Pentru ultima decizie luată de instanța de judecată, Silviu Prigoană se bucură mult. Adriana Bahmuțeanu, fosta soție a afaceristului, a mai pierdut o bătălie în războiul pe care îl duce de câțiva ani cu fostul ei soț, Silviu Prigoană.

Instanța de judecată a decis stabilirea domiciliului acestora la tată, așa cum ceruse Silviu Prigoană, însă custodia asupra celor doi copii rămâne comună. Jurnalista este obligată să respecte programul de somn al minorilor impus de tatăl copiilor.

„Custodia este comună, dar domiciliul copiilor s-a stabilit la mine. Copiii sunt la mine din decembrie, s-au văzut cu mama lor pe 2 martie, când le-am zis eu să îi facă niște felicitări. În 90 de zile, au vorbit cu mama lor la telefon de 54 de ori, deci din două în două zile”, a declarat Silviu Prigoană, în emisiunea Agenția VIP, potrivit VIVA.

Magistrații Judecătoriri Sectorului 5 i-au impus Adrianei o serie de restricții în relația cu cei doi copii ai săi. Totuși, ea poate ataca această decizie la Tribunalul București.

Imediat după ce s-a aflat că a pierdut custodia copiilor, Adriana Bahmuțeanu era la un pas de a face un gest necugetat: „I-am crescut patru ani singură, așa cum am putut eu. Din luna decembrie încearcă să îi rupă de mine și de mama mea, de bunica lor. Nu m-a lăsat să vorbesc cu ei la telefon. Mâine mă voi duce la Protecția Copilului. Evident că este o durere foarte mare, o singură dată ne-am văzut 10 minute la un mall. M-am gândit să-mi iau zilele, dar am zis că mai bine trăiesc, pentru copiii mei. Eu nu sunt nici moartă, sunt în viață, sunt mama copiilor. În perioada asta plănuiesc o operație, am probleme grave de sănătate. După operație, nu voi avea voie să fac efort” , a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X