Cine face această DECLARAȚIE ȘOC? „Vă spun sincer că abia aştept să-l chinuiesc pe Botezatu”

Cine face această DECLARAȚIE ȘOC? „Vă spun sincer că abia aştept să-l chinuiesc pe Botezatu”
Cine face această DECLARAȚIE ȘOC? "Vă spun sincer că abia aştept să-l chinuiesc pe Botezatu"

Un fost iepuraș Playboy a primit o ofertă de nerefuzat. Rocsana Marcu (32 de ani) a fost aleasă în echipa unei noi emisiuni Star matinal. Emisiunea, care va fi în direct dimineața, de la ora 9.00, de luni până vineri, face parte din noua grilă de programe a postului Antena Stars. Antena Stars va înlocui Antena 2 și este primul canal românesc de celebrity news & hot infotainment.

Rocsana Marcu îl va avea drept partener de prezentare pe „Bote”, pe numele său real Răzvan Botezatu, reporter al emisiunilor Acces direct şi Un show păcătos  de la Antena 1.

„Îmi era dor de televiziune şi, deşi am primit o mulţime de oferte, am ales-o pe cea care mi s-a părut cea mai serioasă şi durabilă. Şi trebuie să recunosc faptul că un astfel de proiect mă provoacă din toate punctele de vedere. Am văzut ce vor să facă oamenii cu această televiziune şi am rămas uimită. Nimic din ce este pe piaţă la momentul acesta nu arată atât de bine. Începând cu sigla, cu modul în care se realizează materialele şi terminând cu oamenii care fac parte din echipe. Abia aştept să începem. Vă spun sincer că abia aştept să-l chinuiesc pe Botezatu. Cum chinuieşte el vedetele, aşa voi face şi eu cu el, în fiecare dimineaţă”, a declarat Rocsana Marcu, pentru Libertatea.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X