Cine este noua concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Maria Ilioiu a fost eliminata, in editia de sambata a show-ului

In editia de sambata seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut loc prima eliminare din acest sezon, Maria Ilioiu a parasit competitia, in urma voturilor telespectatorilor. Alaturi de aceasta, la propunerile de eliminare s-au aflat si Bianca Rus, clasata penultima in clasamentul saptamanal, dar si Theo Rose, nominalizata de contracandidatele sale.

Incepand de miercuri, 12 februarie, cantareata Oana Radu se alatura concurentelor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citește și: Pasiunea secretă a Ilincăi Vandici: „Eram leșinată, pentru că...”

Oana Radu, in varsta de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste din tara, lansand hituri precum „Tu”, „Fara glas”, „Stai”, care insumeaza zeci de milioane de vizualizari pe YouTube.

Aceasta s-a facut remarcata publicului din Romania in urma participarii intr-un show de talente televizat, iar succesul si aprecierea fanilor nu au intarziat sa apara. Inca din copilarie, Oana Radu a cochetat cu industria muzicala, aceasta a studiat pianul si teoria muzicala, la „Scoala Populara de Arta”, din Craiova; toata aceasta perioada a fost presarata cu participarea, cu succes, la festivaluri nationale si internationale de muzica usoara pentru copii, unde a obtinut premii speciale si trofee.

Oana Radu a povestit ca va miza pe naturalete si transparenta in competitia „Bravo, ai stil! Celebrities”, artista spulberand orice posibila dorinta de a se alia cu celelalte concurente, dupa cum marturiseste aceasta.

Nu cred in aliante, mai ales intr-o competitie

„Mizez pe naturaletea mea in aceasta competitie, sunt un om foarte natural, transparent si foarte asumat, prin urmare consider ca voi reusi. Bineinteles ca imi voi apara alegerile vestimentare, atunci cand va fi cazul. Nu cred in aliante, mai ales intr-o competitie. Fiecare este pe cont propriu, din punctul meu de vedere, competitia este cea mai importanta cheie in viata ca sa poti evolua”, spune Oana Radu.

Evolutia stilistica a concurentei Oana Radu o veti putea urmari incepand de miercuri, 12 februarie, in competitia “Bravo, ai stil! Celebrities”. Show-ul este difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 22:00, si in fiecare sambata, de la ora 23:00, la Kanal D!